Voor organisatoren
Wil je met jouw vereniging graag de Meetjeslandse Meesters op een creatieve manier in de kijker zetten? Aarzel niet om ons te contacteren voor inhoudelijke, logistieke of financiële steun op maat. Onze projectmedewerker helpt je graag verder. Contacteer ons.

Communicatie en promotie
COMEET ontwikkelde in samenwerking met Jos Notteboom een logo en huisstijl voor het project. Je kunt hieronder het logo downloaden, gebruik het voor jouw drukwerk en online communicatie. Voeg jouw activiteit ook toe in de UiT-databank zodat we de activiteit ook via onze regionale communicatiekanalen kunnen promoten. Ken ook zeker de tag “meetjeslandsemeesters” toe aan je evenement. Anders wordt je evenement niet opgenomen in onze agenda!

Wij ontwikkelden ook enkele templates die je kunt gebruiken voor je eigen communicatie:

Inspiratie
Op zoek naar inspiratie voor een lokale kunstactiviteit?
Consulteer hier de inspiratiebundel van het project.

Afbeeldingen
Ondanks de toenemende digitalisering is het niet altijd eenvoudig om kwaliteitsvolle afbeeldingen te vinden van historische meesters. Neem alvast een kijkje op de volgende beeldbanken. Contacteer ons i.v.m. eventuele kosten voor auteursrechten of reproductierechten. Wij stelden zelf al heel wat beeldmateriaal ter beschikking in onze galerij, maar hebben ook van de andere meesters digitale beelden staan.